Neon Cyborg Keyboard

Neon Cyborg Keyboard 1.4

We hebben een robot voor uw toetsenbord voorbereid. Probeer Neon Cyborg Keyboard thema voor gratis!

We hebben een robot voor uw toetsenbord voorbereid. Probeer Neon Cyborg Keyboard thema voor gratis!

• Dit thema maakt gebruik van GO Keyboard, dus als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

• Batterij / OpenGL-technologie!

• De verbazingwekkende HD screenshots voegden we zullen u laten zien hoe goed dit thema ziet er op je scherm!

• 48 verschillende vertalingen!

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar na installatie, zal uw mening helpt ons ons werk te verbeteren! En aarzel niet om contact met ons op tmestudio1@gmail.com met suggesties of vragen die je hebt!

Dit thema maakt gebruik van een gratis lettertype die kan worden gevonden op fontfabric.com/stiff-staff-font/ en grafische elementen uit pixabay.com/en/man-walking-robot-cyborg-android-320274/

Om de verdere ontwikkeling van hoge kwaliteit thema's te ondersteunen, kan deze app een aantal advertenties die niet interfereren met de functionaliteit van de app te tonen.

- Om te installeren, volg gewoon de 3 stappen: geopend na het downloaden, drukt u op "Instellen als Active Theme" en selecteer het thema van de volgende pagina!

- De verbazingwekkende HD screenshots voegden we zullen je laten zien hoe groot dit thema zal kijken op je telefoon toetsenbord!

- Dit thema maakt gebruik van GO Keyboard, dus als je het niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

- De menu's voor dit thema komen met 48 vertalingen!

Neon Cyborg Keyboard

Download

Neon Cyborg Keyboard 1.4